Gevel- en hogedrukreiniging

Of het nu om uw bedrijfspand, kantoorgebouw, school, winkelpand of huis gaat: een goed onderhouden en schone gevel maakt een verschil. U weet vast dat regenwater, buitenlucht, algen en vogeluitwerpselen zorgen voor vervuiling en aantasting van uw gevel. Regelmatig reinigen zorgt er niet alleen voor dat uw pand een prettige uitstraling heeft, het is ook een investering in de levensduur van uw gevel. Ook het impregneren en het aanbrengen van een vuil- of vochtafstotende laag kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard komen wij indien noodzakelijk met een hoogwerker. Wij reinigen o.a.:

  • Gevels (damwand, gestuct, steen etc.)
  • Daken
  • Straatwerk
  • Graffiti

Bestrating reinigen
Wij reinigen uw terras / tegelpad met hogedruk en de bestrating is weer als nieuw. Na het reinigen zullen wij de bestrating, indien nodig, weer aanvullen met nieuw brekerzand. Indien nodig kunnen wij ook een behandeling uitvoeren met een Anti-Alg product zodat de aanslag niet snel terug komt. Desgewenst hanteren wij in overleg met de opdrachtgever andere reinigingsmogelijkheden, waarbij het resultaat iets langer op zich laat wachten.

Graffiti verwijderen
Heeft u last van ontsierende graffiti op de muur van uw pand ? Wij kunnen deze zonder chemicali├źn verwijderen. Via een speciale hogedrukspuit die stoom met een temperatuur van 110 graden uitstoot, kunnen wij op een milieuvriendelijke manier graffiti verwijderen voor u.

Informatie, advies of offerte?